TV der bevæger dig

Politiet holdt øje med parkeringspladser i nat efter seriehærværk

Syd- og Sønderjyllands Politi har natten til onsdag patruljeret intensivt på de større parkeringspladser i Aabenraa og Sønderborg efter det omfattende seriehærværk sidste nat, hvor et stort antal bil fik smadret deres ruder.

Læs også Hærværksmænd har slået til mange steder

Natten til tirsdag blev 22 biler i Sønderborg og Aabenraa udsat for rudeknusninger. Der var også mange lignende tilfælde både op til og i weekenden.

Fælles for de mange rudeknusninger er, at ruderne er ramt af stålkugler - formentlig affyret med en softgunpistol, har politiet oplyst.

De mange tilfælde af rudeknusninger har nu fået politiet til at holde et særligt øje med de større parkeringspladser i de ramte byer.

- Vi har i nat patruljeret intenst omkring parkeringspladserne - og her klokken 05 onsdag morgen har vi ikke fundet ødelagte biler eller fået anmeldelser om knuste ruder. Nu afventer vi, om der kommer anmeldelser senere på morgenen, når folk skal på arbejde og kommer ud til deres biler. Jeg håber dog, at vores indsats har forhindret flere ødelæggelser, siger vagtchef Nikolaj Hølmkjær, Syd- og Sønderjyllands Politi, til TV SYD. 

Natten til tirsdag blev også 13 biler i Fredericia udsat for hærværk. Heller ikke her er gerningsmanden fundet endnu, oplyser Sydøstjyllands Politi.

- Vi har heldigvis ikke fået flere anmeldelser fra Fredericia i nat, siger vagtchef Jørn Bysted, Sydøstjyllans Politi, onsdag morgen til TV SYD.

Læs også Politi kæder hærværkssager sammen

 

 

 

Mest sete på tvsyd.dk