TV der bevæger dig

Prins Henrik kommer ikke med til Gråsten Slot

Kongefamiliens sommerophold på Gråsten Slot, der indledes lørdag, bliver uden prins Henrik. Han er indlagt på Skejby Sygehus med en infektion i benet.

Dronning Margrethe kommer som planlagt til Aabenraa lørdag med kongeskibet for indlede sommeropholdet på Gråsten Slot - men det bliver uden prins Henrik ved sin side.

Når kongefamilien samles på Gråsten Slot, så bliver det uden prins Henrik. Han er fredag blevet overflyttet til Skejby Sygehus. 

Læs også Kongeskibet ankommer til Aabenraa uden prins Henrik

Siden torsdag har han været indlagt på Aarhus Universitetshospital med en infektion i benet. Det var planen, at han senest ville blive udskrevet lørdag, men nu trækker behandlingen ud. Det betyder,  at han ikke kommer med til Gråsten Slot. 

- Prinsen bliver således på hospitalet indtil videre. Det betyder, at prins Henrik ikke kommer til Gråsten Slot som ellers planlagt, skriver kongehuset i en pressemeddelse.

Det var ellers planen, at prinsen skulle overvære byens ringrideroptog. Der er også tradition for, at kongefamiliens årlige familieportræt bliver taget ved Gråsten Slot. I år bliver det måske uden Prins Henrik.  

 

Mere royalt