Rotte i børnehaven

Fynshav Børnehave ser sig - efter opdagelsen af en ubuden gæst - nødsaget til at flytte børnene fra institutionen.

En rotte i kælderen. Det var den overraskelse, der ventede personalet i Fynshav Børnehave, efter de havde forsøgt at løse et problem med lugtgener fra kælderen. Tidligere havde der ligget nogle rør med glemte materialer, og man troede i første omgang, det var her problemet lå. Men da rørene var blevet gennemskyllet og flyttet, var lugten der stadig. Og det var rotten også.

- Vi havde fået mistanke om, at det kunne være en mus eller måske endda en rotte. Med hjælp fra Kommunale Ejendomme har vi nu fået konstateret, at det er en rotte, udtaler dagtilbudsleder Marianne Møller Nielsen i en pressemeddelelse i dag.

Låner lokaler på skolen

Det er altså konstateret at institutionen har en lille gnaver i kælderen, og indtil den er væk, kan børnene ikke komme i børnehaven. Heldigvis er den lukket i påsken, hvor børnene passes i Asserballe Børnehave.

Den ordning må nu fortsætte, også efter påske, indtil rotten er fanget.
Forældrene er blevet orienteret om, at de tirsdag morgen efter påske skal bringe deres børn til Fryndesholm-skolen i Fynshav, hvor børnehaven har fået lov til at låne tre lokaler. Håbet er, at rotten snart bliver fanget, så børnene kan komme tilbage til børnehaven, men det sker tidligst d. 12. april.