TV der bevæger dig

Sandie blev overrasket af en tyv mens hun lå og sov

Tyven gav Sandie et slag i ansigtet og forsvandt med penge og børnenes computere.

01:51

Det var en ubehagelig oplevelse for Sandie Æbelø Vollertsen.

Det var en ubehagelig oplevelse for Sandie Æbelø Vollertsen.

1 af 2

Det er en ubehagelig oplevelse, som Sandie Æbelø Vollertsen fra Nordborg forleden havde. Mens hun lå og sov i sofaen, stod der pludselig en indbrudstyv foran hende.

- Jeg tror det er et af mine børn, der er på vej til at lægge sig ved mig, siger Sandie Æbelø Vollertsen til TV SYD.

Sandie Æbelø Vollertsen reagerer instinktivt og tager fat i tyven, der giver den chokerede kvinde et slag i ansigtet, og forsvinder med tyvekosterne.

Indbruddet i Nordborg er blot et af mange indbrud som der, ifølge politiet, er mange flere af i december måned.

Ifølge tal fra Nabohjælp så var der sidste december 72 indbrud i Sønderborg Kommune. Det svarer til en stigning på 85 procent i forhold til de øvrige måneder.

I Haderslev var stigningen sidste år i december på 143 procent og i Esbjerg var den på 73 procent.

Sandie Æbelø Vollertsen er igen ovenpå efter oplevelsen, men har efter indbruddet sørget for mere sikkerhed i hjemmet, og opfordrer alle til at gøre det samme.

Se her 10 gåde råd til hvordan du kan undgå indbrud.

 

 

Se tallene for antallet af indbrud i december.

          I Haderslev blev der sidste år begået 74 indbrud i december, hvilket svarer til ca. to om dagen og er 143 pct. mere end antallet af indbrud i årets øvrige måneder.

·        I Billund blev der sidste år begået 13 indbrud i december, hvilket er 11 pct. færre end antallet af indbrud i årets øvrige måneder.

·        I Sønderborg blev der sidste år begået 72 indbrud i december, hvilket svarer til ca. to om dagen og er 85 pct. mere end antallet af indbrud i årets øvrige måneder.

·        I Tønder blev der sidste år begået 15 indbrud i december, hvilket er 85 pct. mere end antallet af indbrud i årets øvrige måneder.

·        I Esbjerg blev der sidste år begået 77 indbrud i december, hvilket svarer til ca. to om dagen og er 73 pct. mere end antallet af indbrud i årets øvrige måneder.

·        På Fanø blev der sidste år ikke begået nogen indbrud i december.

·        I Varde blev der sidste år begået 26 indbrud i december, hvilket svarer til ca. ét om dagen og er 52 pct. mere end antallet af indbrud i årets øvrige måneder.

·        I Vejen blev der sidste år begået 10 indbrud i december, hvilket er 41 pct. færre end antallet af indbrud i årets øvrige måneder

·        I Aabenraa blev der sidste år begået 56 indbrud i december, hvilket svarer til ca. to om dagen og er 93 pct. mere end antallet af indbrud i årets øvrige måneder.

·        I Fredericia blev der sidste år begået 41 indbrud i december, hvilket svarer til ét indbrud om dagen og er 58 pct. mere end antallet af indbrud i årets øvrige måneder.

·        I Horsens blev der sidste år begået 62 indbrud i december, hvilket svarer til ca. to om dagen og er 75 pct. mere end antallet af indbrud i årets øvrige måneder.

·        I Kolding blev der sidste år begået 80 indbrud i december, hvilket svarer til ca. tre om dagen og er 34 pct. mere end antallet af indbrud i årets øvrige måneder.

·        I Vejle blev der sidste år begået 85 indbrud i december, hvilket svarer til ca. tre om dagen og er 64 pct. mere end antallet af indbrud i årets øvrige måneder.

·        I Hedensted blev der sidste år begået 33 indbrud i december, hvilket svarer til ca. ét om dagen og er 77 pct. mere end antallet af indbrud i årets øvrige måneder.

Kilde: Nabohjælp