TV der bevæger dig

Sauer Danfoss i stærk fremgang

Sauer-Danfoss er kommet gennem den værste krise i firmaets historie, og nu er omsætningen større end før den økonomiske krise.

00:29

1 af 2

Koncernøkonomichef Jesper Christensen siger til Morgenavisen Jyllandsposten, at forbedringen ikke mindst skyldes, at virksomheden er blevet trimmet. Produktiviteten og effektiviteten er øget, og virksomheden kan skabe den samme omsætning med 20 procent færre medarbejdere.

Stærk vækst i år

I de første seks måneder af året var omsætningen over 30 procent højere end i samme periode sidste år. Salget nærmede sig seks milliarder kroner, og det får Sauer Danfoss til at skrue forventningerne i vejret. I år venter virksomheden en samlet vækst i omsætningen på 25-30 procent.
 
Koncernchef Sven Ruder siger ifølge Jyllandsposten, at den økonomiske situation i industrilandene fortsat er usikker, og derfor ser det ud til, at de kommende to kvartaler viser en svag nedgang. Men alligevel kan Sauer Danfoss se frem til en øget omsætning, fordi der i Asien er en kraftig vækst i velstanden. Det sætter fart i byggevirksomheden og dermed afsætningen af nye entreprenørmaskiner. 

Mest sete på tvsyd.dk