TV der bevæger dig

Se det nye kæmpehotel i Sønderborg

Sønderborg Havneselskab kan nu offentliggøre, hvordan det nye bæredygtige hotel kommer til at se ud på havnen i Sønderborg.

Kran-øen: Visualiseringen ses fra nord med det nye videnshus i forgrunden, derefter waterpark, hotel, multikulturhus og kunsthal, Sct. Marie Kirke og de nyopførte boliger tættest mod Chr. d X's bro. Foto: Kim Toft Jorgensen

KCX-1: Visualiseringen af hotellet med waterpark set fra Chr. d X's bro. Foto: Kim Toft Jorgensen

Udefra: Nederste etage: Reception, bar, cafe og restauranter. Til venstre ser man indgangen til waterparken, og bagved selve waterparken. Foran hotellet, mod Alssund, er der en delvist overdækket terrasse. 1. salen er hotellets konferencedel med plads til omkring 400 konferencedeltagere, og ovenpå er værelsesetagerne.

Indefra: Visualiseringen viser, hvordan publikum fra waterparken har nærheden til Alssund og udsigten til Alsion.

1 af 4

Nybyggeriet vil skabe cirka 500 nye blivende arbejdspladser i Sønderborg og ventes årligt at tiltrække et publikum på 250.000 mennesker.

- Det nye hotel på havnen i Sønderborg bliver et arkitektonisk vartegn for hele Sønderborg-området, og vi er meget tilfredse med det arkitektoniske koncept. Det vil skabe aktivitet på Sønderborg havn og trække turister til, siger adm. direktør i Sønderborg Havneselskab, Michael Saxtorph.

Designet er udarbejdet af Henning Larsen Architects i samarbejde med Sønderborg Havneselskab og de operatører, som står bag hoteldrift og waterpark.

Projektet er en del af en større plan, der skal omdanne havnen fra en erhvervshavn til en ny bydel med multikulturhus, kunsthal, hotel med waterpark, beboelse og kontorer.