Se fotos og video: Klamme frysediske hos Bilka

Ægtepar fra Vorbasse er rystet over at finde nullermænd og indgroet snavs blandt kylling og oksekød i frysediskene i Bilka i Kolding. Det kan udløse en indskærpelse fra Fødevarestyrelsen.

Ægteparret Mona og Pouli Frank fra Vorbasse handlede i Bilka i Kolding Storcenter før jul. De kunne ikke undgå at se, at der var frysediskene var snavsede.

- Det var tæt på at være samtlige, fortæller parret. Og det var ikke kun i frost, det var også i ferskvarer.

Nullermænd og fastgroet snavs tyder på, at der ikke har været gjort rent i lang tid.

- Der skal være rent sådan et sted, og hvis der ikke er det, så får de et påbud, siger sekstionsleder Eva Rosenørn, Fødevarestyrelsen Sydjylland til TV SYD.

Fødevarestyrelsen vil på baggrund af TV SYDs indslag aflægge varehuset et besøg.

- Vi får mange af den slags henvendelser fra folk, og vi reagerer altid med et kontrolbesøg i løbet af en dag eller dog, siger sektionslederen.

Parret fra Vorbasse tog også i Bilka i Kolding efter jul. Her lå der endnu mere skidt mellem madvarerne.

- Det er klamt. Meget klamt, siger Mona Frank, mens hun kikker på fotos fra Bilkas frysediske.

- Det er ikke sådan, at man får lyst til at tage de første poser, der ligger tættest på, tilføjer Pouli Frank. Jeg får slet ikke lyst til at tage noget. Jeg glemmer, hvad der ligger i diskene, siger han.

TV SYD har i dag besøgt flere Bilka-butikker i landsdelen. Der er stadig snavset i Bilka i Kolding. Men også i Bilka i Sønderborg og Horsens fandt fotografen snavs i kølemontrene.

Se videoerne nedenfor.

Der er mere om de klamme kølediske i TV SYDs nyhedsudsendelser i aften.

Skidt i køledisken i Bilka Kolding

Denne nyhed er blevet til på baggrund af en seerhenvendelse. Oplever du noget, du synes, vi bør kigge nærmere på, så skriv til os på www.tvsyd.dk/tip

Snavs i køledisken i Bilka Horsens

Snavs i is-montren i Bilka Horsens