Se med lørdag aften: Nancy og Gert tager hul på kolonihavedrømmene på TV SYD

Der bliver nok at se til for Nancy og Gert. De har nu overtaget et faldefærdigt kolonihavehus, som de skal sætte i stand.

Huset har set bedre dage, og haven trænger til en kærlig hånd. Heldigvis er nøglerne blevet overdraget, og det er til de helt rigtige. Nancy og Gert fra Rinkenæs har vundet et kolonihavehus og skal være med i TV SYDs nye program Kolonihaven.

- Jeg tænkte ’vildt god overraskelse’. Altså lige indtil vi kom ud og så det, siger Nancy Gerber om kolonihavehuset.

Det var nemlig lidt af en rutchebanetur, parret var ude på. Først fik de overrakt nøgler til det kolonihavehus, de havde vundet. Bagefter fandt de ud af, hvor dårlig stand huset er i.

quote

Jeg tænkte ’vildt god overraskelse’. Altså lige indtil vi kom ud og så det.

Nancy Gerber, kolonihusejer.

- Der er nok lidt mere havearbejde, end jeg lige havde drømt om, siger Gert om den fuldstændig tilgroede og rodede have. Parret snakker også om at rive huset ned og bygge et nyt op fra bunden.

Planen er, at parret på 90 dage skal omdanne huset og dets have til deres helt eget ferieparadis. 

- Vi er enige om, at det er oplevelserne og den måde, vi skal bruge det på, der har værdi for os. Så det er at kunne være sig selv, men også at kunne være mange, og at lave en have, der er spiselig, siger Nancy Gerber.  

Efter nytår vil man hver lørdag kunne følge Nancy og Gerts arbejde i kolonihaven. Her kan du igennem 25 afsnit på TV SYD følge deres arbejde med at lave rodebunken om til deres helt egen kolonihavedrøm. 

Nancy og Gert foran deres nye hus.
Nancy og Gert foran deres nye hus.
Foto: STV