TV der bevæger dig

Seks klovne lyste ind af vinduet og skræmte sovende børn

Ikke færre end otte klovne har natten til torsdag været på spil to forskellige steder i Augustenborg og skræmte både trafikanter og beboerne i en villa.

Kort efter kl. 0,30 kontaktede en beboer i et hus på Hybenhegnet i Augustenborg politiet og anmeldte at hele seks klovne rendte rundt ude foran hans hus. Foto: Hans Lauseten, TV SYD

Kort efter kl. 0,30 kontaktede en beboer i et hus på Hybenhegnet i Augustenborg politiet og anmeldte at hele seks klovne rendte rundt ude foran hans hus. De var alle i ført klovnemasker og lyste ind i huset med lygter. En af klovnene medbragte en stor stang - og en anden en økse.

- Anmelderen fortalte, at hans børn, der lå og sov, blev vækket ved tumulten - og de var skræmte, siger vagtchef Søren Strægaard, Syd- og Sønderjyllands Politi, torsdag morgen til TV SYD.

Ifølge vagtchefen er der intet, der tyder på, at de seks klovne kendte husets beboere.

Læs også Politiet klar med bøder til skræmmende klovne

Et halv time tidligere - nogle få minutter efter midnat - anmeldte en bilist, at der var to klovne på spil på Omfartsvejen ved afkørslen til Augustenborg. De var i mørkt tøj og klovnemasker, da de pludselig sprang frem fra mørket.

Om de to klovne-episoder har noget med hinanden at gøre er uvist, siger vagtchef Søren Strægaard. Politiet var hurtigt fremme ved begge anmeldelserne om klovne - men da var klovnene som sunket i jorden.