TV der bevæger dig

Seks uheld på en time: Politiet advarer mod glatte veje

Sent fredag aften registrerede Syd- og Sønderjyllands Politi hele seks trafikuheld inden for en time. Og det får politiet til at advare om glatte veje.

Pas på der kan være glatte veje, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi. Det er formentlig glat føre, der fredag aften var en medvirkende årsag til seks uheld indenfor en time.

Syd- og Sønderjyllands Politi advarede sent fredag aften trafikanter mod glat føre i den sydlige del af Syd- og Sønderjylland.

Årsagen til advarslen var, at vejrforholdene havde givet seks færdselsuheld på under en time lige før midnat.

 Det er usædvanlig mange uheld på så kort tid.

Vagtchef Erik Lindholdt , Syd- og Sønderjyllands Politi.

To af uheldene skete på henholdsvis Sønderjyske Motorvej E45 ved Aabenraa og Padborg, mens de resterende fire uheld skete på Sønderborg-motorvejen, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

- Det er usædvanlig mange uheld på så kort tid. Vi kender ikke de nøjagtige vejrforhold, men jeg kan se, der har været meldinger om kraftig hagl og glat føre ved mindst et af uheldene, så det er formentlig der, vi skal finde årsagen, siger vagtchef Erik Lindholdt til TV SYD.  

Der er ikke sket alvorlig personskade ved uheldene. Det kan dog ske, og politiet advarede altså derfor om det omkring midnat fredag aften.