TV der bevæger dig

Skærtoft Mølle reddet efter konkurs

Skærtoft Mølle på Als er blevet rekonstrueret efter en konkurs. Venner har skudt penge ind, så virksomheden kan fortsætte.

Venner reddede Skærtoft Mølle ud af konkurs.

Det er rart at være omgivet af venner, siger Hanne Risgaard.

1 af 2

Skærtoft Mølle gik konkurs på grund af manglende momsindbetaling til Skat.

Producenten af økologisk kvalitetsmel blev ramt af likviditetsmangel efter tabet af en stor kunde, COOP, og det lykkedes ikke selskabet at lave en afbetalingsordning med Skat i forbindelse med manglen på likvider.

Det varmer at mærke al den sympati som strømmer os i møde i disse dage.

- Det har været uger præget af tumult og kaos og enormt ærgerligt ikke at kunne få lov til at betale det, man gerne vil betale, siger Hanne Risgaaard til TV SYD, som sammen med sin mand, Jørgen Bonde, og datter Marie-Louise har skabt det respekterede melmærke.

- Vi er heldigvis omgivet af gode venner, og vi er rigtig glade for at vi kan få lov til at fortsætte ved deres hjælp.  Vi har her til morgen fået mange positive tilkendegivelser fra flere af vore store kunder. Det varmer at mærke al den sympati, som strømmer os i møde i disse dage, siger Hanne Risgaard. 

Det var Skærtoft Mølle som introducerede danskerne til perlespelt og perlebyg. I dag har alle gastronomer dem på kortet, og alle blade er fyldte med opskrifter, hvori de optræder.

Det nye kapitalindskydere er kogebogsskribent Trine Hahnemann samt ægteparret Inger og Jens Grønbeck. Selskabet fortsætter i uændret form. Ny storkunde hos Skærtoft Mølle er Dansk Supermarked.

 Se familiens redegørelse for sagen på Facebook her.