TV der bevæger dig

Skiftedag i Sønderjyske og TM Tønder

Midt i de afsluttende kampe i grundspillet er der travlhed i håndboldklubberne med at få truppen til næste sæson på plads.Både Sønderjyske og TM Tønder har fået aftaler på plads.

Christoffer Fors har forlænget sin kontrakt med Sønderjyske Herrehåndbold, som samtidig har skrevet kontrakt med Mikkel Møller fra Lemvig Håndbold. Dermed er venstrefløjen besat til næste sæson. Foto: Jens Christiansen

Christoffer Fors har forlænget sin kontrakt med Sønderjyske Herrehåndbold, som samtidig har skrevet kontrakt med Mikkel Møller fra Lemvig Håndbold. Dermed er venstrefløjen på plads til næste sæson.

På venstre fløj får han den kommende sæson Mikkel Møller som ny holdkammerat. Den 23-årige fynbo betegnes som en spændende og alsidig spiller, der er opflasket i GOG. I Lemvig er han også blevet brugt som playmaker. 

Gammel kending vender hjem til Tønder

I TM Tønder vender en gammel kending  “hjem” på en 2 -årig kontrakt, som starter 1. Juli 2017.

Venstrefløjen Kristian Klitgaard spillede i Tønder frem til 2011 og var meget populær blandt TM Tønders fans og tilskuere. Siden har han spillet i Odder, Team Sydhavsøerne og senest BSV Silkeborg.

 

Mere sport