TV der bevæger dig

Skudopgør i Sønderborg udløser syv års fængsel til ung mand

En nu 19-årig mand blev torsdag idømt syv års fængsel for et skudopgør i Sønderborg tilbage i sommeren 2016. Dermed har Vestre Landsret sat endeligt punktum i sagen.

Skudepisoden fandt sted her ved boligblokkene på Koralvej i Sønderborg. Foto: Kim Gram

Læs også 18-årig anholdt i Frankrig som mistænkt for Sønderborg-skyderi

Den 20. august 2016 om eftermiddagen opstod der sig i et boligområde  på Koralvej i Sønderborg uoverensstemmelser og skænderier mellem forskellige personer. Det fik den nu dømte unge mand til at hente en  en pistol, som han affyrede den mod en 29-årig mand, der blev ramt af flere skud og var i livsfare, da han bl.a. blev ramt i en pulsåre..Den 29-årige mand blev reddet fra forblødning af ambulancemandskab og læge, og 11 dage efter skudepisoden blev gerningsmanden anholdt i Marseille i Frankrig og bragt til retsforfølgning i Danmark. 

I juni 2017 blev han i byretten i Sønderborg idømt syv års fængsel for drabsforsøg - en dom, som landsretten nu har stadfæstet. 

Læs også 29-årig mand ramt af skud

Politiet vidste stort set fra første færd, hvem de skulle gå efter. Den dømte er af tunesisk afstemning og kendte ofret, som også er af udenlandsk herkomst, selvom de begge havde bopæl i Sønderborg.

Skyderiet er udløst af personlige uoverenstemmelser mellem de to - og var på ingen måde banderelateret, understregede politiet efter anholdelsen i Frankrig. 

SYD

Mest sete på tvsyd.dk