Sønderborg Kommune havde lavet en sikkerhedsmanual - alligevel gik det galt

Sønderborg Kommune kan endnu ikke sige noget om, hvordan brandulykken på havnen lørdag aften kunne ske - på trods af en 24-siders sikkerhedsmanual udarbejdet til arrangementet.

Lørdag skete det, der ikke må ske. Seks børn mellem 9 og 13 år, samt en voksen blev alvorligt forbrændt ved en skateropvisningen "Rings of Fire" på Sønderborg Havn.

quote

Vi havde jo en 24 siders sikkerhedsmanual for at sikre, at ting ikke kunne gå galt. Men ting gik galt

Martin Skovmand, kommunikationschef, Sønderborg Kommune.

De fik alle alvorlige anden- og tredjegradsforbrændinger ved ulykken. Hvordan det kunne gå så galt, det spørgsmål er endnu ikke besvaret. 

Sønderborg Kommune, der var medarrangør af skater-arrangementet, er lige nu i gang med at undersøge om ulykken kunne være forhindret. 

quote

Ud fra det politiet når frem til, vil vi sætte os ned og se på om der er noget, vi kan stramme op omkring. Er der er noget, vi kan gøre anderledes

Martin Skovmand, kommunikationschef, Sønderborg Kommune

 - Vi havde jo en 24 siders sikkerhedsmanual for at sikre, at ting ikke kunne gå galt. Men ting gik galt, siger Martin Skovmand, kommunikationschef, Sønderborg Kommune.

Kommunen afventer lige politiets undersøgelse af ulykken. 
 
- Ud fra det de når frem til, vil vi sætte os ned og se på om der er noget, vi kan stramme op omkring. Er der er noget vi kan gøre anderledes, siger Martin Skovmand.