TV der bevæger dig

Sønderborg Lufthavn forventer normal drift søndag

Havarikommissionen har lørdag aften frigivet flyet, der tidligere på dagen kørte af banen i Sønderborg og tippede. Sønderborg Lufthavn forventer lufthavnen åbner igen søndag.

Et Tui-fly, der skulle have bragt 185 passagerer til Sicilien, måtte tidligere lørdag opgive at komme på vingerne, da flyet kørte af banen i Sønderborg Lufthavn. Her ses flyet kort før, flyet blev fyldt med passagerer. Foto: Tommy Pedersen, privatfoto.

Et Tui-fly, der lørdag kørte af banen og tippede i Sønderborg Lufthavn, er nu blevet frigivet af Havarikommissionen. Det bekræfter Sønderborg Lufthavn over for TV SYD.

- Havarikommissionen har frigivet flyet, da de har vurderet, at det ikke er en sag, de vil gå nærmere ind i, fortæller lufthavnschef i Sønderborg Lufthavn, Christian Berg, til TV SYD.

- Tui (det tyske firma, der ejer flyet, red.) har nu sendt et hold op fra Tyskland for at få flyet tilbage på banen igen, så det er de ved at finde ud af nu, hvordan de vil gøre, siger Christian Berg.

Søndag er der både fly til og fra Sønderborg Lufthavn fra København, og Christian Berg forventer, at de kommer til at lette og lande uden problemer.

- Jeg har en klar forventning om, at banen er klar fra i aften, så vi kan operere i lufthavnen igen, fortæller han.