TV der bevæger dig

Sønderborg-talenter kan udvikle sig i Sønderjyske

Fodboldtalenter fra FC Sønderborg kan fremover udvikle sig i superligaklubben Sønderjyske - og FC Sønderborg kan gå glæde af overskuds-spillere fra Sønderjyske.

Bjørn Paulsen udviklede sit fodboldtalent i Sønderborg, inden han kom til Sønderjyske og siden videre til Esbjerg fB.

Med aftalen kan de største talenter fra FC Sønderborg fra U15 til U17 skifte til Sønderjyske. Ældre spillere, der ikke er i nærheden af superligatruppen, kan omvendt skifte den anden vej.

- Aftalen betyder, at vi udvikler talenter i hele området. Sønderjyske får dem ind lidt tidligere og slår de ikke til, kommer de hurtigere retur, så vi kan holde gang i deres udvikling. Samtidig kan vi måske også trække lidt mere på ressourcer og kompetencer fra Sønderjyske-organisationen. Og endelig så har vi også mulighed for at få adgang til spillere, der ikke slår til og får kontrakt på superligaholdet, siger FC Sønderborg-sportschef Rasmus Andreassen.

Sports- og talentchef i SønderjyskE, Hans Jørgen Haysen, er også glad for den nye aftale. Han påpeger vigtigheden af Sønderborg-områdets stærke talentarbejde, og så er det er heller ingen hemmelighed, at området har været leveringsdygtige i flere gode fodboldspillere som eksempelvis Bjørn Paulsen, der fik sit gennembrud i Sønderjyske inden skiftet til Esbjerg fB.

- Jeg ser frem til, at begge klubber kommer til at drage fordel af samarbejdet -  i Sønderborg-området,  ydes der et fantastisk stykke talentarbejde, siger Hans Jørgen Haysen om det nye samarbejde til Sønderjyskes hjemmeside.

 

Mest sete på tvsyd.dk