Sønderborgs revysucces forlænges med en uge

Billetterne til årets sommerrevy i Sønderborg er revet væk efter 5-stjernede anmeldelser. Nu forlænges revyen med en uge ind i august.

Ifølge anmeldelserne er revyen lidt skarpere i år med flere politiske parodier, hvor især Rasmus Krogsgaard som Bertel Haarder er meget rost.

Jeanne Boel forklædt som Uddannelses- og Intergrationsminister (V) Inger Støjberg, der i egen person sad blandt publikum og tilsyneladende nød revyen - se det her i videoklippet.

Der har også været flotte anmelder-ord til Rasmus Krogsgaard og Jeanne Boel som Trump & Støjberg, ligesom Leif Maibom fremhæves for sin fyldige parodi på Thyra Frank. Et nummer som offeret også selv morede sig højlydt over til premieren.

- Vi har ofte forlænget revyen med et par dage. Enten har vi spillet flere dobbeltforestillinger eller taget fridage i brug, og indimellem har vi også skubbet sidste spilledag med en dag eller to. Men det er første gang, at vi forlænger med en hel uge og dermed første gang, at revyen kommer til at spille i august, siger Leif Maibom i en pressemeddelelse.

Der var fra starten sat 44 forestillinger og i alt 22.000 billetter til salg, da revyen sidste år solgte 22.147 billetter, og der er fredag solgt langt over 20.500 til 2017-udgaven.
Revyen forlænges i første omgang med fire ekstra spilledage og sidste spilledag er flyttet fra den 29. juli til 5. august.

- 5. august bliver under alle omstændigheder sidste spilleaften. Hvis vi skal gøre mere, må vi spille flere dobbeltforestillinger eller tage en fridag eller to i brug, for vi skal slutte senest den 5.august, siger Leif Maibom.

Den 5. august bliver så også et sidste farvet til Leif Maibom og Thorleif på scenen i Sønderborg.
De næste tre år er Leif direktør, og Jeanne Boel rykker ind som kunstnerisk chef. Og efter tre år overtager Jeanne Boel og Klaus Kristensen hele revyen, og Leif og Johnna Maibom trækker sig helt tilbage.