SønderjyskE gjorde god modstand

Bjerringbro-Silkeborgs håndboldherrer måtte slide hårdt i det, før de to point kom i hus ude mod SønderjyskE. Det endte med en 24-22-sejr til gæsterne.

SønderjyskE, der foreløbigt har spillet en flot sæson, havde i første halvleg ellers godt fat i Bjerringbro-Silkeborgs angrebsspil.

På hjemmebanen i "Skansen" er sønderjyderne ukuelige, og med tre minutter igen var stillingen 21-21. Til sidst viste Bjerringbros højtlønnede spillere dog deres klasse og hev sejren hjem.

Med nederlaget er midten af rækken blevet endnu mere tæt og med Skanderborgs sejr over Team Tvis Holstebro er der kun et point mellem SønderjyskE og Skanderborg på rækkens 9. plads.

Onsdag spiller SønderjyskE mod GOG - også i Skansen i Sønderborg kl.19.

Kampfakta:<div> </div>

SønderjyskE: Andreas Toudahl 5 (2), Claus Kjeldgaard 4, Magnus Gullerud 3, Simon Kristiansen 2, Kenneth Bach Hansen 2, Daniel Eggert 2, Anders Zachariassen 2, Andreas Nielsen 1, Martin Kærgaard Pedersen 1.

Bj.bro/Silk.: Mads Christiansen 7, Kristian Kjelling 7, Casper U. Mortensen 5(2),
Chris Holm Jørgensen 2, Dennis Kirkegaard 2, Dane Sijan 1.

Udvisninger: SønderjyskE 3, Bj.bro/Silk. 5.

Tilskuere: 2.043.