TV der bevæger dig

Sønderjyske måtte se sig slået af Skjern

Sønderjyskes håndboldherrer tabte tirsdag aften hjemme i Skansen i Sønderborg med 29-21 til Skjern - og halser fortsat bagefter i kampen om at nå slutspillet. Onsdag aften spiller KIF Kolding København mod THH Holstebro.

Betænkelige miner hos både sønderjyskes spillere og træner under en time out tirsdag aften mod Skjern. Foto: Frank Cilius, Scanpix

Trods støtten fra et entusiastisk publikum i Skansen i Sønderborg formåede Sønderjyske kun i kampens første fjerdedel at skabe en lige kamp.

I slutningen af første halvleg scorede Skjern syv gange på stribe og forvandlede 8-8 til en 15-8-føring, som ødelagde både stemning og optimisme hos sønderjyderne.

Sønderjyske tabte med nederlaget endnu et skridt i kampen om at nå blandt de otte, der sikrer sig en plads i slutspillet og må foreløbig nøjes med 10.-pladsen med 16 point.

KIF Kolding København, der på det seneste både har slået Skjern og spillet lige op med SC Magdeburg i EHF-cuppen,  møder TTH Holstebro i aften i Brøndby. Kampen kan følges på TV 2 Sport fra kl. 20.30.

 

Mere sport