TV der bevæger dig

SønderjyskE taber slutspils-terræn

SønderjyskEs herrer i håndboldligaen mistede vigtige points i kampen om at komme med i slutspillet, da det lørdag eftermiddag blev til nederlag 33-25 mod Aarhus Håndbold.

Rune Ohm Scorede seks mål mod Aarhus.

Det var en kamp hvor SønderjyskE aldrig fik sit spil til at køre optimalt og hvor et Århus hold, der har fundet slutspilsformen, straffede alle fejl med en effektiv kontrafase. Hos SønderjyskE spillede Martin Kærgaard en stor kamp på stregen. I første halvleg blev han pakket godt ind af Århus forsvaret, men i 2. halvleg blev han spillet rigtig godt fri og kvitterede med 5 mål i de sidste 30 minutter.

Kampen om den sidste slutspils plads snerper nu til og inden de sidste to runder ligger SønderjyskE nr. 7 med 21 point, men med Ribe-Esbjerg og Mors-Thy lige efter med 20 point.

Kampfakta

SønderjyskE - Århus Håndbold 25 - 33 (13 - 17)

Målscorere for SønderjyskE

Rune Ohm og Martin Kærgaard Pedersen hver 6, Kennie Boysen og Christoffer Fors hver 4, Martin Hansen 2, Morten Thrane og Kenneth Bach Hansen hver 1.

Målscorere for Århus Håndbold

Rasmus Nielsen 7, Nikolaj Veje og Simon Birkefeldt hver 6, Henrik Hansen og Fredric Pettersson hver 4, Mikkel Øris 3, Frederik Kraup, Mads Lind og Torben Vinther hver 1.

Udvisninger: SønderjyskE 5, Århus Håndbold 6

Tilskuere: 2083