Sønderjyske tabte i Skjern

Sønderjyske fik torsdag aften stryg i Skjern. Nederlaget blev på 27-22.

Sønderjyske tabte første halvleg med 15 – 9.

10 minutter inde i 2. halvleg kom Sønderjyske tættere på Skjern, der da kun førte 19 – 17 - men så øgede Skjern stille og roligt føringen og besejrede Sønderjyske med fem mål i den første kamp, hvor cheftræner Kasper Christensen stod alene på sidelinjen efter assistenttræner Lars Krogh Jeppesens bratte farvel.

Nederlaget efterlader sønderjyske på 11.-pladsen i ligaen med syv points efter 11 kampe. Ribe-Esbjerg er nr. 12 med seks points og TM Tønder ligger på 14.pladsen og sidst med kun tre points.

Tidligere torsdag aften vandt Skanderborg overraskende med 20-24 over tabte Bjerringbro-Silkeborg og fik dermed den blot tredje sejr i denne sæson. Skanderborg har nu seks point på næstsidstepladsen og pressser dermed hårdt de tre lokale hold i kampen om at undgå sidstepladsen og direkte nedrykning til 1. division.