TV der bevæger dig

Sønnen er VM-helt: Lone og Svend Zachariassen er ved at revne af stolthed

Svend og Lone Zachariassen fra Ulkebøl i Sønderborg kan ikke få armene ned. Deres søn Anders Zachariassen havde sit helt store gennembrud i søndagens VM-finale.

00:25

Svend og Lone Zahariassen har fulgt sønnen Anders Zahariassen under hele VM-turneringen.

Anders Zachariassen - det danske landshånds helt store gennembrudsspiller ved denne slutrunde spiller i en klub i vores område - Flensborg-Handewitt. Og han er fra vores område - fra Ulkebøl ved Sønderborg.

Vi kan være stolte af ham, men det kommer nok ikke i nærheden af, hvor stolte forældrene til superstjernen på stregen er.

Vi har set hver eneste kamp med Danmark live i hele VM-turneringen, og så har vi set kampen igen, når vi er kommet hjem.

Lone Zachariassen, mor til verdensmester, Ulkebøl

- Det er svært at sætte ord på, siger Lone Zachariassen.

Hverken Lone eller Svend Zachariassen kan få armene ned. De var med i Herning i går aftes, da håndboldherrerne vandt den historiske VM-finale.

- Vi er så super stolte, fortæller Lone Zachariassen.

- Vi har set hver eneste kamp med Danmark live  i hele VM-turneringen, og så har vi set kampen igen, når vi er kommet hjem. Det er fuldstændig fantastisk.

Anders Zachariassen i nærkamp i Danmarks kamp mod Chile i det indledende gruppespil. Foto: Mads Claus Rasmussen

Anders har fået håndbold ind med mordermælken. Lone Zachariassen spillede selv på det lokale håndboldhold i Vidar-Ulkebøl Håndbold, og da Anders var blot tre uger, var hun på håndboldbanen igen. Far Svend Zachariassen var træner:

- Anders var med over alt, når vi var ude til noget med håndbold, så ja, han har fået det ind med modermælken, smiler en glad og stolt Svend Zachariassen.

Mest sete på tvsyd.dk