Svensk fløj forlænger med Sønderjyske

Den 25-årige fløjspiller Christoffer Fors kan se frem til endnu en sæson hos Sønderjyskes herrehåndboldhold

Svenske Christoffer Fors forlænger sin kontrakt med Sønderjyske for endnu en sæson. Den 25-årige fløjspiller kom til klubben tilbage i 2012 og har siden været en værdifuld spiller for holdet i sine 80 kampe i den lyseblå trøje. Og cheftræner Morten Henriksen glæder sig over, at svenskeren bliver i klubben.

- Jeg er selvsagt glad for det. Jeg har hele tiden ønsket at forlænge med Christoffer. Fra dag et har jeg syntes at han var en rigtig spændende spiller og han har til fulde indfriet de forventninger vi har til ham, siger Morten Henriksen til TV SYD.

Sønderjyskes herrer ligger lige nu nummer 8 i Boxer Herreligaen. Næste kamp spiller de mandag på udebane mod Skive fH. Der er meget på spil for Sønderjyske, for de skal samle så mange point de kan for at komme i slutspillet. Og direktøren forventer at det bliver en benhård kamp.

- Jeg tror, at det bliver en vanvittig tæt kamp. Skive spiller jo for liv eller død og de er parat til at gå gennem ild og vand for at vinde kampen. Det betyder, at vi skal mentalt klar til at håndtere den power, Skive vil komme med i morgen, siger Morten Henriksen til TV SYD.