Tatiana Jürgensen vandt alles hjerter - og nu også en pris

Torsdag uddelte Sønderborg Kommune første halvdel af sin årlige sundhedspris. Dagens modtager er en kvinde som kom hertil fra et land fjernt mod øst.

Alle ansatte der ikke var ude at køre, var torsdag samlet for at hylde Tatiana Jürgensen som den ene modtager af Sønderborgs Sundhedspris 2017.

quote

Det er meget overraskende for mig, men selvfølgelig også en stor glæde, at de kunne se jeg gør noget for mine kollegaer og for vores borgere.

Tatiana Jürgensen, ansat, Hjemmeplejen Sydals

- Det er meget overraskende for mig, men selvfølgelig også en stor glæde, at de kunne se jeg gør noget for mine kollegaer og for vores borgere, fortæller en glad Tatiana Jürgensen.

Det er hendes chef Frauke Tækker ved Hjemmeplejen på Sydals, der har indstillet hende:

- Hun gør små kærlighedsgerninger, vil jeg kalde det. Det at lægge mærke til den enkelte medarbejder og give ideer til at motionere få minutter, men som gør så stor en forskel for os i hverdagen.

Tatiana Jürgensen kom hertil for ti år siden fra Ukraine og har arbejdet i hjemmeplejen på Sydals i tre år. Tatiana går blandt andet rundt og laver yoga med sine kolleger høj og lav og med borgerne.

quote

Hun gør små kærlighedsgerninger, vil jeg kalde det. Det at lægge mærke til den enkelte medarbejder og give ideer til at motionere få minutter, men som gør så stor en forskel for os i hverdagen.

Frauke Tækker, leder, Hjemmeplejen Sydals

- Det bedste ved yoga er, at hvis du laver øvelser regelmæssigt, ja så virker det bare, fortæller Tatiana Jürgensen.

Det er kun de seneste to år, at kommunens egne folk kunne få sundhedsprisen.

- Jeg elsker mennesker, og derfor har jeg valgt at arbejde med mennesker, siger Tatiana Jürgensen.

Prisen er på 10.000 kroner, og pengene skal bruges til blandt andet gymnastikmåtter.