TV der bevæger dig

Topløse unge mænd varmede op til husmorporno

Onsdag var der danmarkspremiere på filmen Fifty Shades Darker. Det var der blandt andet gjort et ekstra nummer ud af i Sønderborg.

Der var topløs servering i Kinorama i Sønderborg til premieren på Fifty Shades Darker. Foto: Troels Sørensen

Den stod i erotikkens tegn onsdag aften i Sønderborg, da der var premiere på spillefilmen Fifty Shades Darker.

Den lokale sexshop i byen var gået sammen med biografen om at arrangere en velkomstevent for de mange, primært kvindelige biografgæster.

De blev budt velkommen med bobler af topløse, unge mænd.

- Jo flere kvinder, jo bedre. Det gør ikke noget, at nogle af dem er lidt ældre. Jeg skal jo stå og sørge for, at alle bliver underholdt og har det godt, sagde Mathias Hochheim, der var en af de topløse mænd.

Han har ikke selv læst de erotiske Fifty Shades-bøger, og han har heller ikke set filmene. Men det sveddryppende, våde kærlighedsdrama har ikke forbigået ham.

Vi oplever en stigning i salget af Fifty Shades-sexlegetøj op mod premieren. Vi har haft en stigning på 200 procent i forhold til samme periode i sidste måned. 

Michael Peter Hansen, ejer, Sexshop.dk, Padborg

- Jeg har en mor og en søster, der kender til hele serien. Dem har jeg hørt lidt fra. Det var min søsters idé, at jeg skulle melde mig til det her, smiler han.

Filmene har affødt noget sexlegetøj. Det blev præsenteret af sexshop.dk i Kinorama i Sønderborg onsdag.

- Vi oplever en stigning i salget af Fifty Shades-sexlegetøj op mod premieren. Vi har haft en stigning på 200 procent i forhold til samme periode i sidste måned. Vi har bl.a. medbragt sexlegetøj, hvor man spænder sin partner op på sengen, så kan de ikke kan komme fri igen. Den nye udgave er lidt mere slem, så den viser vi ikke på TV SYD, fortæller ejer af sexshop.dk i Padborg, Michael Peter Hansen.

Hos Kinorama i de også godt tilfredse med samarbejdet.

- Da filmen handler om raffineret erotik, så synes vi, at det var en rigtig god idé at gøre det her, slutter biografejer Per Matthiesen.

Kinorama i Sønderborg har udsolgt til filmen hele den første uge. Indtil videre spiller den i to uger.

Mest sete på tvsyd.dk