TV der bevæger dig

Ukendt gerningsmand kaster brandbombe mod boligblok

Der blev sent søndag aften kastet en brandbombe mod en boligblok på Søstjernevej i Sønderborg. Brandbomben ramte lige ved siden af et åbentstående vindue i 1. sals højde. Beboerne slap uskadt.

00:28

Politiet kæder ikke brandbombe-attentatet søndag sammen med andre påsatte brande i Sønderborg.

Der blev sent søndag aften kastet en brandbombe mod en boligblok på Søstjernevej i Sønderborg. Brandbomben ramte lige ved siden af et åbentstående vindue i 1. sals højde. Beboerne slap uskadt. Foto: Hans Lausten, TV SYD

Politiet kæder ikke brandbombe-attentatet søndag sammen med andre påsatte brande i Sønderborg. Så sent som natten til søndag var sat ild til to biler her på Vølundsgade i Sønderborg, der ligger næsten halvanden kilometer fra Søstjernevej.

1 af 3

Syd- og Sønderjyllands Politi modtog anmeldelsen om brandbomben kl. 23.02.

- En ukendt person har kastet brandbar væske op fra bagsiden afen boligblok på Søstjernevej. Brandbomben ramte lige ved siden af et åbenstående vindue og en dør på en fransk altan på 1. sal. Lejlighedens beboere fik selv slukket ilden, siger vagtchef Erik Lindholdt, Syd- og Sønderjyllands Politi, mandag morgen til TV SYD.

Der er foreløbig ingen spor efter gerningspersonen, og politiet har også svært ved at se et motiv.

- Vi kan ikke umiddelbart finde noget motiv. Lejlighedens beboere har ikke følt sig truet og kan ikke forstå, hvis nogen skulle være ude efter dem. Måske har brandbomben ramt en anden lejlighed end gerningsmanden havde tænkt sig, , siger Erik Lindholdt.

Politiet har ikke fastslået, præcis hvilken type brandbombe der er tale om.

- Det er en alvorlig forbrydelse at forsøge at sætte ild til en bolig, hvori der befinder sig personer. Vi vil gerne høre fra folk, der måtte have set noget i kvarteret sent søndag aften, lyder opfordringen fra vagtchef Erik Lindholdt.

Læs også Sønderborg ramt af bilbrande

Politiet kæder ikke brandbombe-attentatet søndag sammen med andre påsatte brande i Sønderborg. Så sent som natten til søndag var sat ild til to biler på Vølundsgade i Sønderborg, der ligger næsten halvanden kilometer fra Søstjernevej.