Ung målmand bag Sønderjyske håndboldherrers første sejr

Sønderjyskes unge målmand Thorsten Fries stod bag Sønderjyskes sejr over HC Midtjylland på 27-26 efter en meget tæt og spændende kamp i Herning.

Efter en pauseføring på 15-13 til Sønderjyske blev 2. halvleg meget tæt og spændende. Sejren kom i hus efter en gyser af en afslutning, hvor Sønderjyskes målmand Thorsten Fries  reddede det afgørende skud fra HC Midtjylland få sekunder før kampen blev fløjtet af.

Thorsten Fries havde erstattet, en ellers glimrende,Anders Petersen i Sønderjyskes mål. En redningsprocent på 60 viser at han spillede en flot kamp og var dermed også medvirkende til sejren.

På lørdag spiller Sønderjyske på hjemmebane mod Mors-Thy.