TV der bevæger dig

Vaks vidne til tøjkup i Gråsten hjalp politi til tyve-fangst

Tre tøjtyve var i de tidlige morgentimer onsdag kun på fri fod i 23 minutter med deres udbytte fra et indbrud i en herretøjsforretning i Gråsten.

Håndværkere var onsdag morgen i gang med at dække knuste butiksvinduer af hos Mr-forretningen i Gråsten. Foto: Hans Lausten, TV SYD

00:18

Det var Christine Skøtt, der er nabo til butikken, der slog alarm.

1 af 2

Et vidne alarmerede kl. 05,06 Syd- og Sønderjyllands Politi og fortalte, at der havde været et indbrud i Mr-forretningen på Nygade i Gråsten. Vidnet havde set tre mænd flygte fra indbruddet i en hvid bil.

23 minutter senere fik en politipatrulje øje på og standset en hvid bil med tre unge mænd. I bilen var der også tøj, som politiet mener stammer fra forretningen i Gråsten, så de tre mænd blev anholdt og vil senere onsdag blive afhørt, hvorefter der skal tages stilling til varetægtsfængsling.

Det var Christine Skøtt, der er nabo til butikken, der slog alarm - og hun er glad for, at det lykkedes politiet at stoppe tyvene.

Og politiet har ros til vidnet:

- Det er dejligt, når vi får sådanne tip fra vakse borgere , som fører til, at vi får fat på tyvene så hurtigt, siger vagtchef Erik Lindholdt onsdag morgen til TV SYD.

Nattens indbrud er det andet voldsomme mod en forretning i Gråsten på en uge.

Klokken 04.31 natten til onsdag i sidste begik tre maskerede mænd indbrud i Imerco på Borggade i Gråsten, hvor de knuste indgangspartiet og stjal blandt andet elektriske tandbørster, barbermaskiner samt kostbart porcelæn  af mærket Georg Jensen.

Dette indbrud er ikke opklaret - og politiet vil derfor også undersøge om de tre anholdte fra tøjkuppet har været på spil hos isenkræmmeren i Gråsten.

 

Mest sete på tvsyd.dk