TV der bevæger dig

Video: 150 elever og lærere blev til stor Knæk Cancer-blomst

Der findes mange afarter af Knæk Cancer-blomsten. Onsdag brugte elever og lærere fra Gråsten Landbrugsskole sig selv som byggeklodser.

00:17

150 elever og lærere fra Gråsten Landbrugsskole formede onsdag en stor Knæk Cancer-blomst. Dronevideo: Kristian Franker Holm / Gråsten Landbrugsskole.

150 elever og ansatte på Gråsten Landbrugsskole formede onsdag logoet for Knæk Cancer. Foto: Kristian Franker Holm / Gråsten Landbrugsskole

1 af 2

Knæk Cancer-kampagnen kører hele ugen, og man kan blandt andet støtte ved at indsende en kreativ fortolkning af Knæk Cancer-blomsten på Instagram med #Knækcancerblomst.

Det gav en af eleverne på Gråsten Landbrugsskole en god idé: at fremstille blomsten af halmballer.

- Men så fik en af lærerne den idé, at vi i stedet for halmballer kunne bruge elever og lærere som byggeklodser til blomsten, fortæller økonomilærer på Gråsten Landbrugsskole, Bent Kloster, til TV SYD.

Vi brugte matematiktimerne til at regne ud, hvordan elever og lærere skulle stå, for at få blomsten til at se rigtig ud.

Bent Kloster, økonomilærer, Gråsten Landbrugsskole

Sådan blev det – og onsdag gik arbejdet i gang.

- Vi brugte matematiktimerne til at regne ud, hvordan elever og lærere skulle stå, for at få blomsten til at se rigtig ud. Vi tegnede blomsten op, ligesom man optegner en fodboldbane, slutter Bent Kloster.

Knæk Cancer-kampagnen kulminerer med TV 2s store Knæk Cancer-show lørdag aften. Læs mere om hvordan du støtter kampagnen på TV 2s Knæk Cancer-site.