TV der bevæger dig

Sønderjyskes træner: De kaster hele Nordsøen på banen

Sønderjyskes træner er bekymret for den våde bane i Norge, hvor sønderjyderne i morgen torsdag spiller returopgør mod Strømsgodset i Europa League.

00:36

Foto: Stefan Jørgensen

Foto: Stefan Jørgensen

1 af 3

Sønderjyske meget bekymrede for banen på Strømsgodsets hjemmebane Marienlyst Stadion, der er kunstgræs. Ikke fordi Sønderjyske er helt fremmede over for den slags underlag, da FC Nordsjælland i superligaen også spiller på det. Men fordi Strømsgodset konstant vander banen, og det gør den meget hurtig og glat.

- De kaster hele Nordsøen på banen, siger Sønderjyskes træner Jakob Michelsen til TV SYD under onsdagens træning i Norge. 

- Mange af de norske hold er rigtigt bange for at spille her, fordi de spiller så ufatteligt hurtigt, forklarer Sønderjyske-træneren.

01:05

Sønderjyskes svensker Simon Kroon forventer et offensivt Strømsgodset i morgen.

Luk video

 

Heller ikke Sønderjyskes svenske midtbanespiller, Simon Kroon, forventer en nem opgave i morgen.

- Banen er meget hurtig, og jeg forventer en hård kamp mod et offensivt Strømsgodset. De vil spille mere offensivt, men det kan også give os mere plads i omstillingsspillet, siger den 23-årige svensker til TV SYD.

Strømsgodset forventer et sted mellem 3.000 og 4.000 tilskuere i morgen i returopgøret mod Sønderjyske. Der er plads til 9.000 tilskuere på stadion, der udelukkende har siddepladser. 

Ud af de mange tilskuere er godt hundrede fra Sønderjylland, idet der er solgt 107 billetter til udebaneafsnittet.

Marienlyst Stadion er en af de bedste hjemmebaner i Norge. I de seneste ni hjemmekampe har Strømsgodset kun sat to point til. Klubben har ikke tabt hjemme i Tippeligaen siden august sidste år.

Mest sete på tvsyd.dk