Familien Eisenhardt har mobil og iPad med på spejderlejr

TV SYD følger familien Eisenhardt alle ni dage på Spejdernes Lejr. For dem går sociale medier og spejderlejr hånd i hånd.

Mobiltelefoner og iPads. Det er ikke det første, man kommer i tanke om, når man tænker på spejderlejr. Men Spejdernes Lejr er en moderne lejr med internet og et program, der kun findes digitalt.

quote

Bare man ikke bruger mobilen for tit, og bare man ikke sidder med den, når der er sociale ting, man skal være med til.

Agnes Eisenhardt, 5.klasse. 

For familien Eisenhardt er det også naturligt, at den del af hverdagen kommer med på spejderlejr. I dag skulle ét af familiens yngste medlemmer opdatere sine følgere på YouTube ved at lave en video fra Spejdernes Lejr. 

For Agnes Eisenhardt hænger sociale medier og spejderlejr fint sammen.

- Bare man ikke bruger mobilen for tit, og bare man ikke sidder med den, når der er sociale ting, man skal være med til, siger Agnes Eisenhardt.

En helt lavpraktisk grund til at medbringe mobiltelefonen er, at programmet kun findes digitalt i år. Familien synes, det er smart, at der ikke længere skal 40.000 spejdere forbi en opslagstavle for at se, hvad der sker.

Og så er familien enige om, at der også er en anden god ting ved at have mobiltelefonen med: den sikrer en lidt tid for sig selv.

- Det er jo ikke, fordi man ikke kan lide de andre. Men når man har været sammen med dem i en uge, kan man godt blive lidt træt af dem, siger Agnes Eisenhardt.

Kom i godt selskab med familien Eisenhardt øverst på siden, når Agnes laver en video til YouTube.