TV der bevæger dig

Spejdere mødtes for at planlægge stor lejr

Planlægningen af næste års store spejderlejr ved Sønderborg med 40.000 spejdere har været i gang længe. Lørdag mødtes arrangørerne i Sønderborg.

00:12

Der er en hel vild energi i planlægningen af Spejdernes Lejr 2017. Video: Heidi Godskesen Rasmussen, TV SYD.

De mange frivillige mødtes lørdag for at få konkrete detaljer på plads i planlægningen af Spejdernes Lejr 2017. Foto: Heidi Godskesen Rasmussen, TV SYD

1 af 2

150 spejdere fra hele landet deltog i lørdagens planlægningsmøde. De får nok at se til, når de skal klargøre en spejderby der er større end selve Sønderborg by.

Det er super spændende, og der er en hel vild energi.

Pia Risør Bjerre, medarrangør, Spejdernes Lejr 2017

Det kan lyde som lang tid , at begynde planlægningen knapt et år før lejren. Faktisk har planlægningen af lejren været i gang i mere end to år. Men lørdag mødtes de mange frivillige for at få mere konkrete og detaljerede møder med hinanden. For der er ingen tid at spilde.

- Det er super spændende. Jeg har hørt om spejdernes lejr i flere år. Så endelig at få lov til at være med til at planlægge det og komme i gang, er helt fantastisk. Der er en hel vild energi, siger medarrangør Pia Risør Bjerre til TV SYD.

I hele landet er cirka 600 frivillige spejdere i gang med planlægningen, og i Sønderborg Kommune er et projektkontor ligeledes i fuld gang.

Ud over de 40.000 spejdere på lejren ventes der også 15.000 gæster hver dag, når Spejdernes Lejr åbner 22. juli 2017.

Der er en hel vild energi i planlægningen af Spejdernes Lejr 2017. Foto: Heidi Godskesen Rasmussen, TV SYD

 

Mest sete på tvsyd.dk