Statsministeren overrasker med besøg på spejderlejr

Lars Løkke Rasmussen (V) var lørdag morgen på besøg på Spejdernes Lejr i Sønderborg.

Her på ankomstdagen har Spejdernes Lejr ikke kun haft travlt med at få spejderne på plads. Lejren har nemlig haft fornemt besøg i form af Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen (V).

Statsministerens besøg var egentlig udenfor det officielle program og dermed "hemmeligt", men han løftede sløret for det i går på det sociale medie Twitter. Her skrev han, at han glædede sig til at besøge Spejdernes Lejr.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Og han ser også velfornøjet ud på det billede, han selv har lagt ud på Twitter efterfølgende. Her skriver han: Tak for morgenkaffe og rundvisning på Spejdernes Lejr. Helt sikker på, at I får en fantastisk uge i Danmarks stærkeste fællesskab.

I en pressemeddelelse fra Spejdernes Lejr uddyber Lars Løkke Rasmussen (V): 

- Det har været spændende at møde lejrledelsen og høre om tankerne omkring lejren, og det er fantastisk at se, at logistikken fungerer, siger Lars Løkke Rasmussen og fortsætter: 

Lars Løkke Rasmussen mødte lørdag morgen medlemmer af lejrledelsen på Spejdernes Lejr 2017.
Lars Løkke Rasmussen mødte lørdag morgen medlemmer af lejrledelsen på Spejdernes Lejr 2017.
Foto: Spejdernes Lejr 2017/Tim Riediger

- Spejderbevægelsen er det stærkeste fællesskab. Ingen kan alt, men alle kan noget, og når det lægges sammen, kan man nå fantastiske resultater. Det er frivilligheden, der kan få alt det her til at ske. Det ville ikke kunne lade sig gøre ellers. Jeg har set vartegnet Støvlen, som har krævet tusindvis af frivillige timer. Den er et godt symbol på de fodaftryk, som alle frivillige ledere sætter på Danmarkskortet. 

Billedet her er for øvrigt taget foran Spejdernes Lejrs varemærke, et udkigstårn og madpakkehus udformet som en stor vandrestøvle, deraf navnet Støvlen.   

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Se flere billeder fra besøget i billedhjulet øverst.