Politiker: Hvad sagde jeg

Jørn Dohrmann kritiserer Fredericia kommune, fordi han mener, det er for farligt, at boliger og virksomheder er placeret tæt på hinanden i byen.

Debatten om de farlige virksomheder der ligger placeret ved havnen i Fredericia, er igen blusset op efter storbranden, der brød ud onsdag aften.

Flere politikere har flere gange kritiseret, at der ikke er nok åbenhed om de miljøfarlige virksomheder i bl.a. Fredericia.

En af de skarpeste kritikere har været Jørn Dohrmann, der som tidligere miljøordfører for Dansk Folkeparti, flere gange har kritiseret Fredericia Kommune fordi han mener, at byen ikke både kan satse på boliger og erhverv på havnen.

-Man kan ikke stå med et ben i hver lejr , siger Jørn Dohrmann til TV SYD.

Jørn Dohrmann mener, det er for farligt, at der både er boliger og erhverv tæt på hinanden.

 

Det er især kommunens planer om boliger i kanalbyen Fredericia C, som Jørn Dohrmann har kritiseret.

Fredericias borgmester Jacob Bjerregaard vil nu sætte sikkerheden på havnen på dagsordenen, men han mener samtidig, at det er alt for tidligt, at konkludere på ulykken så længe, der ikke er fundet en årsag.

-Den her ulykke er noget, der kommer bag på alle, man skal jo ikke stå her på dag 1 og lave en skråsikker konklusion. Vi lever i et samfund, hvor vi lige skal prøve og se og så skal vi selvfølgelig handle på det. Det er klart, siger Jakob Bjerregaard til TV SYD.