Gorm - Dagen derpå

Gorm har hærget landet - men ikke så slemt som frygtet. Både Syd- og Sønderjyllands Politi og Sydøstjyllands Politi melder om en rolig nat.

Mandag vågner Syd- og Sønderjyderne til resultaterne af stormen Gorms hærgen over landet natten mellem søndag og mandag. Men der er ikke meget at melde fortæller politiet.

Forbrydere har klogt valgt at holde sig hjemme under stormens hærgen, og Gorm har holdt sig til at foresage mindre oversvømmelser og vælte træer hist og pist. Især i den nordlige del af Varde Kommune, har en del træer lagt sig ned.

Tarphage broen er mandag morgen stadig lukket på grund af en oversvømmelse, som Syd- og Sønderjyllands Politi forventer fortager sig i løbet af formiddagen, hvor vagtchef Ole Aamann også håber, at broen kan genåbnes.

I Nordby på Fanø er kajen  oversvømmet, men også der, forventer Syd- og Sønderjyllands Politi, at vandet falder i løbet af morgenen.

Sydøstjyllands Politi melder om en stille og rolig nat, efter at Gorm begyndte at lægge sig søndag aften ved halv ellevetiden. Der er ingen alvorligt tilskadekomne og kun spredte væltede træer.

Heller ikke Beredskabscenter Syd havde særlig meget at lave. En enkelt lægetransport måtte eskorteres over den lukkede Lillebæltsbro, men derudover kunne det ekstra indkaldte mandskab tage den med ro, fortæller vagthavende i Beredskabscenter Syd, Ulrik Mosekjær til TV SYD.

Fanøfærgen ramte molen i går aftes, da den forsøgte at forlade havnen i Esbjerg Havn, men ingen er kommet til skade.