Se seernes reaktioner på svine-MRSA

Tirsdag kunne TV SYD afsløre, at mere end 1 ud af 5 pakker med svinekød i supermarkederne i Syd- og Sønderjylland er inficeret med svine-MRSA. Se seernes reaktion her.

 

- Man har virkelig ikke lyst til at købe kød, og i aften vil jeg have en kage fra Skallebæk, siger Margit Wohlert.

Det er bare én af de mange reaktioner TV SYD mødte på gaden i dag, ovenpå gårsdagen afsløring af, at 21 pct. af det danske svinekød indeholder sygdommen svine-MRSA.

Også på TV SYDs Facebookside er der mange forskellige reaktioner.

- Steg kødet på gammeldags manér... godt gennem stegt... det smager bedst og bakterierne er pist væk..., lyder det f.eks. fra Anita Høvinghoff Jakobsen.

Får den høje andel af svine-MRSA dig til at ændre madvaner?

Del dine erfaring på Facebook og se flere seer-reaktioner i videoen her. Varighed 0:45 min.

Deltag i debatten på Facebook:

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.