Den store quiz om danske dyr

Prøv quizzen og se, om du er lige så stor en dyrenørd, som værterne i TV SYDs nye serie ‘Dyreræs’.

Hvad er Danmarks farligste dyr? Hvor stor er Danmarks eneste skorpion? Og hvilken fugl lyder, som om den går til karate?

I TV SYDs nye familieprogram ‘Dyreræs’ zoomer kameraerne helt ind på de mærkværdige, sjældne og finurlige dyrearter, som findes i den syd- og sønderjyske natur.

Dyrenørderne Peter Skødt Knudsen og Jonas Gadgaard udfordrer hinanden til et vildt og vanvittigt dyreræs, når de på bare fem timer dyster om at finde flest fabelagtige dyr.

I afsnit tre er de taget til Danmarks største urørte skov, Draved Skov. Her leger Peter i de mange hulter til bulter-træer, og Jonas kæmper for at finde den gigantiske fugl Sortspætten.

Har du ikke selv mulighed for at kaste dig ud i et dyreræs i din baghave eller i den lokale skov, kan du i stedet teste din viden om alt fra bier og sommerfugle til egern og klumpfisk med TV SYDs store quiz om Danmarks dyr.

Både Peter Skødt Knudsen og Jonas Gadgaard har prøvet quizzen, og som de ægte dyrenørder, de nu engang er, svarede de begge rigtigt på alle 13 spørgsmål. 

Prøv quizzen og se, om du også kan kalde dig dyrenørd.

God fornøjelse.