Erhvervspraktik hos TV SYD: Lær at lave nyheder

Tør du gribe mikrofonen, stå i spotlightet, stille spørgsmål og fortælle historier? Eller er du vild med at styre kamera og teknik?

Så er det måske dig, TV SYD Youngsters søger til fem dages erhvervspraktik i uge 10, 2024.

Går du i 8., 9. eller 10. klasse, og drømmer du om at blive journalist eller fotograf? Så kan du komme i erhvervspraktik hos TV SYD i uge 10, fra mandag 4. marts til og med fredag 8. marts 2024.

Youngsters søger nemlig ti praktikanter bosat i Syd- og Sønderjylland (TV SYDs sendeområde), til en unik uge i skolepraktik.

Vi skal bruge seks journalistpraktikanter og fire fotografpraktikanter, som alle får muligheden for et sjældent indblik i, hvad det kræver, når man laver nyheder til syd- og sønderjyderne.

TV SYD er et moderne mediehus, der udkommer på mange forskellige platforme. Du kommer derfor til at lave nyheder til TV og sociale medier.

Video: TV SYD

Vil du være med?

Er Youngsters noget for dig, så smid en mail til youngsters@tvsyd.dk, hvor du skriver følgende:

Navn, telefonnummer, skole, alder, hvor du bor, om du vil være journalist eller fotograf, og så skal du også vedlægge et billede af dig selv. Film desuden en kort videopræsentation med din smartphone, hvor du på max 1,5 min. fortæller kort om dig selv, og hvorfor du gerne vil være en del af Youngsters.

Du kan med fordel uploade videopræsentationen via wetransfer.com til samme mail, youngsters@tvsyd.dk.

Du skal have sendt din ansøgning senest søndag den 18. februar 2024.

Bemærk: Du skal gå i 8., 9. eller 10. klasse, og du skal være bosat i TV SYDs sendeområde for at kunne deltage i TV SYDs praktikuge.

Hvis du sidder med ét eller flere spørgsmål, så er du altid velkommen til at skrive til TV SYD på tvsyd@tvsyd.dk.