TV der bevæger dig

Fra 30 grader og sol til 20 grader og blæst

Mens Østdanmark får sommertemperaturer, så vil Vestjylland få knap ti grader koldere vejr end de sidste dage.

Fra hed lørdag til sommerkøiig søndag. Foto: Thor Hedegaard

I samarbejde med tv2.dk

Søndag bliver en overgangsdag fra meget varmt til mere normalt køligt dansk sommervejr. Det køligere vejr kommer fra vest, så det er kun Østsjælland og Bornholm, som får op til 25 grader. Jylland må nøjes med cirka 20 grader.

Natten har været lun i hele landet, og på Anholt har man haft en tropenat. Laveste målte temperatur på Kattegatøen lød på 20,1 grader. I går havde vi årets første tropenat, og der er ingen nye tropenætter i sigte den næste tid.

Prognose klokken 13. Foto: Grafik/Tv2 Vejret

20 grader og allerede koldt i Vestjylland

I Vestjylland, hvor man de seneste dage har haft knap 30 grader, er vejrskiftet fra i går til i dag meget markant. Her vil temperaturen i dag kun nå cirka 20 grader, og det bliver efterhånden blæsende fra vest.

I Østdanmark vil temperaturen omkring middag nå op omkring 25 grader, hvilket vil give årets 12. meteorologiske sommerdag.

Prognose klokken 16 Foto: Grafik/Tv2 Vejret

Prognose klokken 19. Foto: Grafik/Tv2 Vejret

Slut med de varme sommeraftener

Selvom vejret klarer pænt op i hele landet til aften, så er fornemmelsen af vejret helt anderledes end tidligere på ugen. Ved solnedgang vil termometrene blot vise omkring 15 grader, og i Vestjylland vil det tilmed være blæsende.

Prognose klokken 22. Foto: Grafik/Tv2 Vejret

Den nye uge byder på ret almindeligt dansk sommervejr. Vekslende skydække med stedvise byger, frisk vestenvind og cirka 20 grader.

Femdøgnskema for hverdagene i uge 27. Foto: Grafik/Tv2 Vejret

Mest sete på tvsyd.dk