TV der bevæger dig

Marie samler 60 påskeæg og mere end 4.000 kr. ind til udsatte

For mindre end en uge siden startede 12-årige Marie fra Esbjerg sin indsamling til trængende børnefamilier i Esbjerg. Nu har hun afleveret første portion af pengene.

Marie overrækker penge og påskeæg til Karina Sølbech Christiansen, der skal være påskehare for de trængende familier.

Nogle familier i Esbjerg kan se frem til en ekstra hjælpende hånd i påsken.

60 påskeæg og 4.290 kroner er det nemlig lykkedes 12-årige Marie Nissen Jacobsen at skrabe sammen ved at sælge hjemmelavede T-shirts.

Lige nu er hun ikke så meget sammen med sine venner, som hun plejer, og derfor bruger hun tiden på at producere T-shirts, som hun sælger. Pengene går til "Hånd om familien", der er et tilbud til udsatte familier i Esbjerg Kommune. Designet på T-shirten har hun selv lavet, og da familien har udstyr til at trykke T-shirts, fik hun hurtigt travlt med produktionen.

- Hun er pavestolt, og vi har da også fået beskeder på messenger fra forældre, der vil bruge hende som et godt eksempel på en pige, der bekymrer sig om andre, fortæller Maries mor, Randi Nissen Jacobsen, til TV SYD i dag.

Produktionen fortsætter

Der kommer stadig ordrer ind, og produktionen fortsætter i hjemmet i Esbjerg, så længe der er interesse for at købe dem.

Projektet "Hånd om familien" har allerede været ude at dele æg og penge ud, og det fortsætter de kommende dage.

- Vi synes, at det er fantastisk, at sådan en unge pige viser så stor omsorg for andre, der har det svært, fortæller Karina Sølbech Christiansen fra "Hånd om familien".

Pengene hjælper familier, der på den ene eller den anden måde har det svært.

Læs også 12-årige Maries T-shirts hjælper udsatte familier

Mest sete på tvsyd.dk