Overblik: Her kan du se EM-semifinale på storskærm

Flere steder i Syd- og Sønderjylland arbejdes der på endnu engang at lave storskærmsarrangementer på onsdag, når landsholdet spiller EM-semifinale.

Jubelbrøl og klapsalver gav genklang flere steder i landet lørdag aften. Med en 2-1 sejr over Tjekkiet spillede Danmark sig nemlig i semifinalen ved EM.

Mange syd- og sønderjyder så kvartfinalekampen i festligt lag til forskellige arrangementer, hvor der var stillet storskærme op. Nogle af stederne skulle folk have billetter, mens der ved andre arrangementer gjaldt først-til-mølle-princippet.

Nu arbejdes der flere af stederne på højtryk for at få stablet lignende arrangementer på benene til på onsdag, hvor herrelandsholdet skal spille mod England klokken 21.

Herunder kan du få et overblik over de steder, der afholdt storskærms-arrangement ved kvartfinalen i lørdags. Ud for hvert arrangement er det angivet en status på, om de også viser semifinalen på onsdag. Vær opmærksom på, at hvis man skal i Byparken i Vejle, så begynder billetsalget klokken 16 mandag.

Kolding

Klar til at vise semifinalen onsdag

Sted: Akseltorv.
Info: 1.000 personer. Først til mølle. Folk skal sidde på bænke. Åben for adgang fra kl. 16.


Ribe

Klar til at vise semifinalen onsdag

Sted: Hovedengen ved Danhostel
Info: 1000 billetter til salg, og salget begynder mandag eftermiddag. Billetpris er 125 kr.


Kruså

Klar til at vise semifinalen onsdag

Sted: Grænsehallerne.
Info: 300 gratis billetter.


Haderslev

Klar til at vise semifinalen onsdag

Sted: Louisebanerne
Info: Det er lykkedes arrangørerne at flytte udenfor og at skaffe en ny og større skærm. Det giver plads til 1200 gæster, og det er gratis efter først til mølle-princippet. Oven i klaphatten er det lykkedes at skaffe et sponsorat, så der er tre timers opvarmning ved bandet Top Seven.

Vejle

Klar til at vise semifinalen onsdag

Sted: Byparken.
Info: Til semifinalen bliver der plads til 4000 mennesker i Byparken i Vejle. De er af corona-grunde delt op i fire enheder, med hver sin indgang. Billetter kan hentes her, og kun her:

https://www.vejlemusikteater.dk/program/em-2020-semifinale/

hvor I også kan læse om de regler der gælder denne aften i Byparken. Billetsalget starter klokken 16 mandag, og dørene åbner klokken 20.00


Horsens

Klar til at vise semifinalen onsdag

Sted: Posthuset Streetfood.
Info: Posthuset har plads til 250 inden døre og 500 udenfor. Det er igen først til mølle, og det er gratis mod at man køber sin mad og drikkevarer af spisestedet. Det er jo det, de lever af.

Varde

Storskærm aflyst

Det bliver ikke muligt at se semifinalen på storskærm i Varde. Firmaet All Stage, der arrangerede storskærm til kvartfinalerne for 500 gæster har lejet alle deres skærme ud, det er det de lever af, til andre arrangører, for eksempel til Oksbøl, der jo ligger nær ved.


Aabenraa

Klar til at vise semifinalen onsdag

Sted: Arena Aabenraa
Info: Klokken 20.00 vil Aabenraa Boldklub inviterer til EM-semifinale i arenaen, hvor der vil være fadøl, popcorn og pølsevogn.

Sted: Store Torv
Info: Der vil være plads til op mod 500 fans på Store Torv, som åbner op for arrangementet klokken 18.


Oksbøl

Klar til at vise semifinalen onsdag

Sted: Sportsparken Blåvandshuk

Info: Der er plads til 500, og det  er først til mølle. Til gengæld er det gratis at komme ind. Festen begynder klokken 18.30 med levende musik.


Esbjerg

Klar til at vise semifinalen onsdag

Sted: Forpladsen foran Blue Water Arena
Info: Der er plads til 1000 og som vanligt er det først til mølle. g der kan det være rart at vide, at pladsen åbner klokken 18.00. Det koster 100 kroner at at komme ind og Efb sørger vor rigeligt med øl og pølser. I løbet af mandag eftermiddag kan man finde et billetlink på sepe.dk.


Juelsminde

Klar til at vise semifinalen onsdag

Sted: Legeparken i Juelsminde
Info: Der er plads til 1000 mennesker i Juelsminde, og det er gratis at komme ind. Igen er det først til mølle og derfor er det vigtigt at være opmærksom på, at feste starter klokken 19 med almen opvarmning


Tønder

Klar til at vise semifinalen onsdag

Sted: Familiehaven ved Bankparken i Tønder
Info: Der er plads til 700 mennesker på pladsen. Det koster 100 kroner at deltage for voksne, mens børn kommer ind til det halve. Pladsen åbner klokken 17.
Det er foreningen Klubhus 2020 - Klubhus for alle, der står bag storskærmsarrangementet.