TV der bevæger dig

TÆV DIN TEENAGER

Tæv Din Teenager topper gaming-hitliste

Fire forældre, der forsøger at tæve deres børn i spillet Fortnite, er blevet populære på YouTube.

Afsnit syv af TV SYD-programmet Tæv Din Teenager er strøget direkte ind på førstepladsen på YouTubes liste over populære gaming-videoer.

- Det er vildt, vildt fedt, og det sker ikke så tit, så det er lidt ligesom at få en pris, siger Jørgen Bjørn, der er vært på programmet.

Læs også Millionforretning: Sådan tjener youtubere penge

Afsnittet blev udgivet på YouTube i går, og over 43.000 mennesker har set afsnittet på under et døgn. Nu ligger det som nummer ét på listen ‘Hot lige nu for gaming’, som er udvalgt af YouTube.

Til daglig laver Jørgen Bjørn youtube-videoer om gaming, og selvom han har 79.000 abonnenter, har han kun én gang tidligere været nummer et på listen ‘Hot lige nu for gaming’ med en af sine egne videoer.

Vil få flere seere

Ifølge Jørgen Bjørn kan det have en selvforstærkende effekt, at videoen topper hot-listen.

- Det er altid flere, som bliver eksponeret for videoen, så det kommer nok også til at betyde, at flere kommer til at klikke på den og se den, vurderer han.

Det glæder TV SYDs direktør, Betina Bendix, at afsnit syv af Tæv Din Teenager er blevet udvalgt af YouTube til at ligge nummer ét på gaming-listen.

Læs også Sådan går det Team South fra første sæson af 'Tæv Din Teenager'

- Det er virkelig dejligt, at målgruppen tager så godt imod vores tilbud. Tæv Din Teenager er jo TV SYDs bud på at få forældre og børn til at mødes om det, der optager rigtig mange børn, nemlig Fortnite og gaming, siger Betina Bendix.

Du kan opleve Jørgen Bjørn Hansen som coach i ’Tæv Din Teenager’, hvor fire forældre skal banke deres unger i Fortnite. Se mere på TV SYD Play eller her.

Mest sete på tvsyd.dk