14-årig udgiver countrypræget CD

14-årig fra Uldum skriver sange, synger dem selv og spiller guitar. Og i dag udgiver hun helt sin egen CD.

Mette Düring Bech Jeppesen hedder det unge talent. Hun har gennem hele sin skoletid fået undervisning i forskellige instrumenter i Musikskolen, hvor hun også er forsanger i et band.

Altid elsket musik

- Jeg har altid elsket musik, og lige for tiden går det meste af min tid med at skrive sange og øve mig. Jeg har sunget i band i 3 år nu, spillet guitar i 2 og klaver i 8. Ud over det går jeg til sangundervisning og har gjort det i 3 år, men jeg har egentlig sunget lige så længe som jeg kan huske, fortæller hun.

Sideløbende har hun gennem længere tid arbejdet med at skrive sit eget materiale, og kan nu præsentere 9 udvalgte sange på CD?en.

Ungt talent

- Vi har mange talentfulde elever i Musikskolen ? men de færreste kan præstere en udgivelse med eget materiale på dette niveau i en alder af 14 år, så det vil vi gerne være med til at fejre, siger Anne Bek, souschef i Musikskolen.

Hverdagen går videre

Hendes musik beskrives som country-præget. Man kan sammenligne hende lidt med en anden berømt musiker og sangskriver fra Hedensted Kommune: Esther Brohus.
TV SYD besøgte Mette Düring Bech Jeppesen på Lindved skole, hvor hun går i 8.A. Og klassekammeraterne er imponerede over deres egen country-stjerne.