320.000 jyder kan få ny el- og teleleverandør

Syd Energi og Nyfors er brændt varme på hinanden, og deres varme følelser kan komme helt ud i 320.000 jyders stikkontakter og telefoner.

Der bliver talt fusion i både Syd- og Nordjylland. For de to energi- og teleselskaber Syd Energi og Nyfors overvejer kraftigt, om de ikke skulle slå sig sammen. Med Nyfors ca. 45.000 andelshavere og Syd Energis 275.000 andelshavere vil de dermed blive et mere slagkraftigt selskab.

- Vi ser utrolig store muligheder i en fusion mellem Nyfors og SE. Vi står over for et nyt el-marked med helt nye spilleregler, en ny regulering af de danske el-netselskaber og ikke mindst et tv- og bredbåndsmarked i hastig forandring, siger Jens Bahne Jørgensen, der er bestyrelsesformand i Syd Energi, i en pressemeddelelse.

Fusionen vil i de kommende måneder blive diskuteret i de to andelsforeningers repræsentantskaber Bliver fusionen godkendt af begge repræsentantskaber og konkurrencemyndighederne, vil Syd Energis afdelinger i Hjørring og Aalborg afvikles over de kommende 12-18 måneder efter godkendelsen.