60.000 følger nu Sønderjyllands Politi

Syd- og Sønderjyllands Politi har rundet et flot hjørne på Twitter. Mere end 60.000 følger med, når politiet kommer med opdateringer.

De giver trafikmeldinger. De kommer med gode råd. De viser billede fra dagligdagen. Og de gør det sommetider med humor og et godt humør.

Måske derfor er Syd- og Sønderjyllands Twitter-profil så populær. I dag rundede profilen 60.000 følgere, der hver dag kan følge med, når politiet skriver om stort og småt.

quote

Det er lidt vildt.

Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter

- Det er lidt vildt, skriver Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter.

Twitter-profilen er et godt værktøj for medier, bilister og privatpersoner til at følge udviklingen i f.eks. trafikken i det syd- og søndejydske.

Men de 60.000 følgere har også flere gange vist sig at være et fremragende værktøj for politiet. De har ofte anvendt Twitter til at efterlyse forsvundne personer. Noget, der ofte har givet pote, så folk er blevet fundet hurtigt igen.

De har i skrivende stund 60.011 følgere. Det er kun Østjyllands Politi og Københavns Politi, der har flere følgere på Twitter, når det kommer til politi-kontoer. Du kan følge profilen her.