TV der bevæger dig

Carl Holst slap uskadt fra uheld

Carl Holst (V) - formand for Region Syddanmark - var fredag involveret i et færdselsuheld på vej til Fyn. Det oplyser TV 2/Fyn.

Carl Holst og hans pressemedarbejder, Hanne Kopp, var i hendes bil på vej til Kværndrup for at deltage i 1. spadestik på en ny institution for autister.I en tosporet rundkørsel i Kolding kørte de i indersporet, da de blev overhalet af en lastbil med anhænger.

Lastbil i slinger

Lastbilen kom åbenbart i slinger, for anhængeren røg ind i siden af bilen og skadede den alvorligt.

- Du aner ikke, hvor mange tanker der kan løbe gennem hovedet på en på fire sekunder, siger Carl Holst nogle timer efter ulykken, da han er på TV2/Fyn for at blive interviewet i anden sammenhæng.

Ulykke for ti år siden - også på Fyn

Både Carl Holst og hans pressemedarbejder Hanne Kopp kunne forlade bilen uden skrammer, men Carl Holst nåede at tænke tilbage på en ulykke for ti år siden.

- Jeg sad fastklemt i halvanden time i en bil på Rute 9, fortæller Carl Holst om ulykken i år 2000.

Første spadestik på akutsygehus

Carl Holst valgte efter fredagens ulykke at ringe til sin partikollega fra Regionrådet, Bo Liebergren, for at få ham til at køre til arrangementet i Kværndrup klokken 9.

Da de havde sundet sig, valgte Carl Holst og Hanne Kopp i hans bil at køre til 1. spadestik på akutsygehuset i Svendborg senere fredag.

- Bagefter tænker man, at vi måske skulle være taget hjem efter sådan en oplevelse, siger Carl Holst.