TV der bevæger dig

Carl Holst sygevikar for Bent Hansen

Regionrådsformand Carl Holst er de næste par måneder vikar som formand for Danske Regioner, mens hans midtjyske regionsformandskollega Bent Hansen er på sygeorlov i forbindelse med en operation.

Formanden for Danske Regioner, Bent Hansen (S), er i behandling på Aarhus Universitetshospital, hvor han skal opereres den 25. maj.

Regionrådsformand Bent Hansen er i behandling og skal opereres for tarmkæft. Kræften skulle være opdaget på så tidligt et stadie, at den vil kunne fjernes operativt. Det skriver Århus Stiftstidende.

- Jeg er i behandling på Aarhus Universitetshospital og skal opereres den 25. maj. Jeg skal herefter forholde mig i ro i en måned, skriver Bent Hansen i en pressemedelelse. Regionsformanden er sygemeldt indtil den 1. juli, hvorefter han går på ferie.

I Bent Hansens fraværsperiode er venstre-manden Carl Holst derfor i sin egenskab af næstformand fungerende formand for Danske Regioner.

Hedensted-suppleant afløser i regionrådet

I regionsrådet for Region Midtjylland vil 1. næstformand Bente
Nielsen være fungerende formand fra 25. maj til 1. juli, og Leif Mørck fra Hedensted vil blive indkaldt som suppleant for Bent Hansen til regionsrådet.