TV der bevæger dig

De strikker også med i Norge

TV SYDs store tv-konkurrence, Den Store Strikkedyst, bliver hver lørdag set af rigtig mange syd- og sønderjyder. Men de har også fået øjnene op for programmet i udlandet. Vi har blandt andet fået en hilsen fra en gruppe Strikkedyst-fans i Norge.

Silja Devine Holhjem fra Fredrikstad. Det er Silja, der har mailet billederne til os.

Daisy Knitsalot fra Trondheim.

Hilde Venevil Sandhu fra Oslo.

Tone Gamst Mertz fra Stjørdal, Nord Trøndelag.

1 af 5

"Pak pindene og forlad slottet" lyder hver uge ud i mange stuer, hvor trofaste seere sidder og følger med i, hvem der ryger hjem dén uge i Den Store Strikkedyst. Men det er ikke kun her i vores landsdel, der bliver fulgt med. Strikkedysten har også fundet vej til udlandet, hvor strikkere verden over er begejstrede over programmet.

På Den Store Strikkedyst-redaktionen har mailboksen været fyldt med hilsner fra nær og fjern, og senest er der tikket en mail ind fra Norge. Her skriver Silja Devine Holhjem fra Fredrikstad, Østfold, at hun følger med i programmet. Hun har sendt en række billeder til os af sig selv og andre norske strikkere, der alle klikker sig ind på Den Store Strikkedysts hjemmeside og ser de nye afsnit, når de kommer online hver fredag.

Mere kultur