Elever er vilde med IBC

En oversigt over fravær og fastholdelse på landets erhvervsskoler viser, at IBC-skolerne i Syd- og Sønderjylland er mere populære end andre erhvervsskoler.

Eleverne på IBC International Business College i Kolding, Fredericia/Middelfart og Aabenraa er så begejstrede for at stå op om morgenen og komme i skole og ikke mindst fuldføre deres skoleforløb, at uddannelsesinstitutionen placerer sig i toppen foran alle andre af landets handelsskoler og tekniske skoler, når det gælder om at fastholde eleverne.
 
En netop offentliggjort oversigt over fravær og fastholdelse på landets erhvervsskoler viser, at kun 63 ud i alt 759 elever på IBC International Business College har stoppet deres skoleforløb i utide.

Det er, oversat til tør statistik, 8,30 procent af eleverne, der ikke fuldfører det skoleforløb, de er startet på. 
 

Motiverede medarbejdere er nøglen

På IBC arbejdes der konstant på et meget overordnet plan om at styrke kvaliteten af undervisningen, så den matcher tidens krav til elever og undervisere:

- Vores elever skal opleve, at medarbejderne vil eleverne. Vores elever skal opleve, at vi vil, at de får en uddannelse. Derfor skal undervisningen tage sit udgangspunkt i elevernes forudsætninger. Kompetenceudvikling er vejen til realisering af dette mål. At vi nu står med et af landets flotteste fastholdelsestal skal i høj grad tilskrives, at vores medarbejdere lykkes med deres arbejde, fastslår direktør for IBC i Kolding Stig Holmelund.