Falck stormer frem i Trekantområdet

Efter godt ét år i Kolding, Vejle, Frederica og Middelfart har Falck Hjemmepleje fået skabt 20 arbejdspladser og en fremgang siden nytår på 100 procent.

Falck Hjemmepleje har, siden firmaet blev etableret i Trekantområdet for godt et år siden, oplevet en stor interesse fra borgerne og dermed fået et fint fodfæste.

Det betyder ikke bare frit valg og god service for borgerne, men også at Falck Hjemmepleje har skabt 20 arbejdspladser, som dækker kunderne i Vejle, Kolding, Fredericia og Middelfart kommuner.

- Siden nytår har vi fordoblet antallet af kunder i Trekantsområdet, og det betyder, at vi har åbnet et ekstra personalekontor på Falck-stationen i Vejle for at kunnne komme tættere på borgerne, siger Bjarne Ipsen, der er chef for Falck Hjemmepleje i Region Syddanmark.

Alle kan få Falck

Falck Hjemmepleje blev etableret i 2009 og har leveret hjemmepleje til Vejle, Kolding, Fredericia og Middelfart kommuner siden foråret 2010.

Her hjælper Falcks plejere med dagligdags gøremål som at støvsuge og lave mad, men også med at blive vasket og få tøj på.

Det er omkostningsfrit for den enkelte borger at vælge Falck Hjemmepleje og kræver blot, at borgeren henvender sig til kommunens visitator og beder om Falck Hjemmepleje som leverandør.